Postoje žáků ZŠ/SŠ na stravování typu Fastfood. – Bc. Iveta RYSOVÁ
Bc. Iveta RYSOVÁ
Diplomová práce
Postoje žáků ZŠ/SŠ na stravování typu Fastfood.
Pupil´s attitude to the alimentation in Fast Food restaurants
Anotace:
Diplomová práce má název Postoje žáků ZŠ/SŠ ke stravování typu fastfood. Práce se skládá z teoretické a praktické části. Teoretická část zahrnuje dvě kapitoly. První kapitola se zabývá postoji, kde je vysvětlen pojem postoj. Dále je zde popsána historie definic postojů, funkce, složky postojů a metody, které slouží k jejich měření. Druhá kapitola je orientována na fastfood. V této kapitole je vysvětlen …víceAbstract:
The title of this master thesis is Pupil´s attitude to the alimentation in Fast Food restaurants. It has a theoretical and a practical part. The theoretical part has two chapters. Chapter 1 covers the concept of "attitude" and explains the term itself. The history of attitude research is described, and also their functions, parts and methods to measure them. Chapter 2's focus is fast food. The term …víceKlíčová slova
Fastfood
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2018
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: PhDr. Mgr. Michal Svoboda, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
RYSOVÁ, Iveta. Postoje žáků ZŠ/SŠ na stravování typu Fastfood.. Plzeň, 2018. diplomová práce (Mgr.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta pedagogická
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta pedagogickáVázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/
ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
Fakulta pedagogickáMagisterský studijní program / obor:
Učitelství pro základní školy / Vy-Bi
Práce na příbuzné téma
-
Podnikatelský plán – zdravý fastfood
Kryštof Srnec -
Fastfood jako stravovací styl současné doby
Iveta RYSOVÁ -
Fastfood nutriční problém
Zuzana Hyblerová -
Návrh podnikatelského záměru - Bio fastfood
Aneta Dufková