Bc. Kateřina BLAHOVÁ

Diplomová práce

Hodnocení výtěžnosti při výrobě vepřového uzeného masa

Evaluation of yield in the production of smoked pig meat
Anotace:
Diplomová práce byla zaměřena na hodnocení výtěžnosti jednotlivých svalových partií vepřového uzeného masa. Z vepřového masa byla použita kýta, krkovice a kotleta. Tyto části vepřového masa byly nastříknuty čtyřmi druhy láků od různých firem a byla měřena výtěžnost po tepelné úpravě uzením teplým kouřem. Výsledky byly použity pro optimalizaci reálných postupů pro firmu KMS s.r.o Hluk.
Abstract:
The thesis is focused on pork?s retention capability. The objects of interest were three basic kinds of pork: ham, chop and neck. All kinds were injected by four kinds of the brine from different suppliers. Retention?s capability was evaluated after smoking procedure. The main criterion was weight?s increment after all procedures. The results will be used for optimization of real procedures at company …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2011
Identifikátor: 22599

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

BLAHOVÁ, Kateřina. Hodnocení výtěžnosti při výrobě vepřového uzeného masa. Zlín, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 17. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin