Drůbeží masné výrobky, technologie výroby, trh – Bc. Petr KOLÁŘ
Bc. Petr KOLÁŘ
Master's thesis
Drůbeží masné výrobky, technologie výroby, trh
Poultry meat products, technology of production, market
Abstract:
Tato diplomová práce se zabývá problematikou drůbežího masa a drůbežích masných výrobků. V úvodní části je vysvětlena definice masa, zdroje masa, užitkové typy drůbeže a vlastní cíl diplomové práce. Druhá kapitola je věnována technologickým postupům zpracování drůbeže včetně veterinárního a hygienického dozoru. Rovněž jsou zde uvedeny výrobní podniky, které se zabývají zpracováním drůbeže. Třetí a …moreAbstract:
This thesis is focused on poultry meat and its products. A definition of meat, sources of meat, types of poultry production and own goal of the thesis are explained in the first chapter. Then there are described technological processes of poultry treatment in common with a veterinary and hygienic supervision which provides a check of the production and processing of poultry meat. In addition, there …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2013
Accessible from:: 26. 4. 2013
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Dana Jirotková
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KOLÁŘ, Petr. \textit{Drůbeží masné výrobky, technologie výroby, trh}. Online. Master's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2013. Available from: https://theses.cz/id/1855qb/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
KOLÁŘ, Petr. Drůbeží masné výrobky, technologie výroby, trh. Č. Bud., 2013. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 26.4.2013
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 26. 4. 2013 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / field:
Agriculture Engineering / Agribussines
Theses on a related topic
-
Speciální masné výrobky
Natálie Komárková -
Obaly na maso a masné výrobky a jejich označování
Iva Heinereichová -
Aktuální problematika zpracování drůbežího masa do masných výrobků
Jakub Formánek -
Výroba drůbežích masných výrobků
Šárka Műllerová -
Produkce a kvalita masa drůbeže ze speciálních výkrmů
Anna Švecová -
Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti ovčího masa
Jana Ryvolová -
Dopady produkce a spotřeby masa a masných výrobků na životní prostředí
Martina Hlavničková -
Trendy ve spotřebě masa
Samuel Vajda
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights