Drůbeží masné výrobky, technologie výroby, trh – Bc. Petr KOLÁŘ
Bc. Petr KOLÁŘ
Master's thesis
Drůbeží masné výrobky, technologie výroby, trh
Poultry meat products, technology of production, market
Anotácia:
Tato diplomová práce se zabývá problematikou drůbežího masa a drůbežích masných výrobků. V úvodní části je vysvětlena definice masa, zdroje masa, užitkové typy drůbeže a vlastní cíl diplomové práce. Druhá kapitola je věnována technologickým postupům zpracování drůbeže včetně veterinárního a hygienického dozoru. Rovněž jsou zde uvedeny výrobní podniky, které se zabývají zpracováním drůbeže. Třetí a …viacAbstract:
This thesis is focused on poultry meat and its products. A definition of meat, sources of meat, types of poultry production and own goal of the thesis are explained in the first chapter. Then there are described technological processes of poultry treatment in common with a veterinary and hygienic supervision which provides a check of the production and processing of poultry meat. In addition, there …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2013
Zverejniť od: 26. 4. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Dana Jirotková
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KOLÁŘ, Petr. Drůbeží masné výrobky, technologie výroby, trh. Č. Bud., 2013. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 26.4.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 26. 4. 2013 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / odbor:
Agriculture Engineering / Agribussines
Práce na příbuzné téma
-
Speciální masné výrobky
Natálie Komárková -
Obaly na maso a masné výrobky a jejich označování
Iva Heinereichová -
Aktuální problematika zpracování drůbežího masa do masných výrobků
Jakub Formánek -
Výroba drůbežích masných výrobků
Šárka Műllerová -
Produkce a kvalita masa drůbeže ze speciálních výkrmů
Anna Švecová -
Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti ovčího masa
Jana Ryvolová -
Dopady produkce a spotřeby masa a masných výrobků na životní prostředí
Martina Hlavničková -
Trendy ve spotřebě masa
Samuel Vajda
Názov
Vložil
Vložené
Práva