Maso přežvýkavců jako surovina pro masné výrobky – Kristýna Pechová
Kristýna Pechová
Bachelor's thesis
Maso přežvýkavců jako surovina pro masné výrobky
Ruminant meat as a raw material for meat products
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 4. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Ludmila Prokůpková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PECHOVÁ, Kristýna. \textit{Maso přežvýkavců jako surovina pro masné výrobky}. Online. Bakalárska práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2012. Dostupné z: https://theses.cz/id/1a95iv/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Czech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme:
Quality of Agicultural Products
Práce na příbuzné téma
Názov
Vložil
Vložené
Práva