Post-harvesting processing and final quality of coffee – Anna Markova
Anna Markova
Bakalářská práce
Post-harvesting processing and final quality of coffee
Abstract:
The post-harvesting processing of coffee is an important part of quality, including fermentation. This work monitored Brix levels, pH, and temperature of two different processing methods (lavado and honey) during their fermentation in Ecuador, at Finca Maputo, in La Perla, Nanegal. PH and temperature were monitored in three different locations (up, down, middle) to see differences due to the non-controlled …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 29. 5. 2024
- Vedoucí: Ing. Iva Kučerová, Ph.D.
- Oponent: Adéla Fraňková, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta tropického zemědělstvíBakalářský studijní program:
International Cooperation in Agricultural and Rural Development
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva