Post-harvesting processing and final quality of coffee – Anna Markova
Anna Markova
Bachelor's thesis
Post-harvesting processing and final quality of coffee
Abstract:
The post-harvesting processing of coffee is an important part of quality, including fermentation. This work monitored Brix levels, pH, and temperature of two different processing methods (lavado and honey) during their fermentation in Ecuador, at Finca Maputo, in La Perla, Nanegal. PH and temperature were monitored in three different locations (up, down, middle) to see differences due to the non-controlled …viac
Jazyk práce: English
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 29. 5. 2024
- Vedúci: Ing. Iva Kučerová, Ph.D.
- Oponent: Adéla Fraňková, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Tropical AgriSciencesBachelor programme:
International Cooperation in Agricultural and Rural Development
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Názov
Vložil
Vložené
Práva