Bc. Petra Skýpalová

Diplomová práce

Aplikace technických plynů pro balení drůbežího masa v ochranné atmosféře

Application of technical gases for poultry meat packaging in a protective atmosphere
Anotace:
Diplomová práce je zaměřena na sledování kvality a údržnosti kuřecího masa v závislosti na typu balení v ochranné atmosféře, včetně srovnání s vakuovým balením masa. V teoretické části práce je popsána charakteristika drůbežího masa a procesů probíhajících v průběhu skladování, jsou zde zhodnoceny jednotlivé technické plyny použité v experimentální části pro balení masa a princip použití modifikované …více
Abstract:
The diploma thesis is focused on monitoring the quality and durability of chicken meat stored in a protective atmosphere, depending on the type of packaging and including a comparison with vacuum packaging of meat. The theoretical part describes the characteristics of poultry meat and the processes which take place during storage. The individual technical gases used in the experimental part for meat …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 5. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Robert Gál, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Skýpalová, Petra. Aplikace technických plynů pro balení drůbežího masa v ochranné atmosféře. Zlín, 2020. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin