Marketingová komunikace restauračního zařízení – Bc. Soňa Paldusová
Bc. Soňa Paldusová
Bakalářská práce
Marketingová komunikace restauračního zařízení
Marketing Communication of Restaurant
Anotace:
Cílem bakalářské práce je navrhnout zlepšení marketingové komunikace ve vybraném restauračním zařízení. V teoretické části budou obsaženy teoretické poznatky z oblasti nástrojů komunikačního mixu, marketingové komunikace a komunikační strategie s ohledem na off-line a online prostředí. Sekundární data budou využita k analýze současné marketingové komunikace vybraného podniku a jejího prostředí a trendů …víceAbstract:
The aim of this bachelor thesis is to enhance the marketing communication of a chosen restaurant establishment. In the theoretical section, we will explore the theoretical knowledge of promotional mix, marketing communication, and communication strategies with a focus on offline and online environments. We will conduct a thorough analysis of the current marketing communication of the selected business …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2023
Identifikátor:
https://is.slu.cz/th/szt8r/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 29. 5. 2023
- Vedoucí: doc. Ing. Halina Starzyczná, Ph.D.
- Oponent: Ing. Daniel Kvíčala
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v KarvinéSlezská univerzita v Opavě
Obchodně podnikatelská fakulta v KarvinéBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Podnikatelský plán - Otevření shisha baru
Natálie Babicová -
Podnikatelský plán na založení Shisha baru
Vladislav Kadlečík -
A Business Plan for a Shisha Club
Miroslav Kasl -
Podnikatelský plán na založení shisha baru
Pavel Krupitzer -
Návrh podnikatelského záměru na založení shisha baru
Manh Hung Luong -
Marketingový plán pro shisha bar Chilli-house
Kevin Özer -
Podnikatelský plán pro Shisha Lounge
Thuy Dung Haová -
Podnikatelský plán založení shisha lounge
Jaroslav Žemba