VESELÁ, Martina. \textit{Vliv přídavku kvasu na kvalitu trvanlivého pečiva}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/1d38gr/.
VESELÁ, Martina. <i>Vliv přídavku kvasu na kvalitu trvanlivého pečiva</i>. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/1d38gr/.
VESELÁ, Martina. Vliv přídavku kvasu na kvalitu trvanlivého pečiva. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/1d38gr/.
@MastersThesis{Vesela2021thesis,
AUTHOR = "Veselá, Martina",
TITLE = "Vliv přídavku kvasu na kvalitu trvanlivého pečiva [online]",
YEAR = "2021 [cit. 2024-10-01]",
TYPE = "Diplomová práca",
SCHOOL = "Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical TechnologyPraha",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/1d38gr/",
}
@MastersThesis{Vesela2021thesis,
AUTHOR = {Veselá, Martina},
TITLE = {Vliv přídavku kvasu na kvalitu trvanlivého pečiva},
YEAR = {2021},
TYPE = {Diplomová práca},
INSTITUTION = {Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology},
LOCATION = {Praha},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/1d38gr/},
URL_DATE = {2024-10-01},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Veselá
| jméno = Martina
| instituce = Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology
| titul = Vliv přídavku kvasu na kvalitu trvanlivého pečiva
| url = https://theses.cz/id/1d38gr/
| typ práce = Diplomová práca
| vedoucí =
| rok = 2021
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-10-01
| poznámka =
| jazyk =
}}