Inovace výroby hotových jídel v potravinářském podniku – Mgr. Hana HAVLÍKOVÁ
Mgr. Hana HAVLÍKOVÁ
Diplomová práce
Inovace výroby hotových jídel v potravinářském podniku
Innovation of meals production in a food company
Anotace:
Tato práce se ve své teoretické části zabývá průmyslovou výrobou hotových jídel. Dále jsou popsány jednotlivé kroky ve výrobě jídel od příjmu surovin, přes vaření, balení až po smyslové hodnocení vyrobeného jídla. Následují požadavky ze strany legislativy, které mu-sí výrobce dodržet, a dle kterých se musí řídit. V praktické části jsem se zabývala popisem výroby v konkrétním podniku, jeho nedostatků …víceAbstract:
This work deals with food production by the commercial way. Below are described indivi-dual steps in food production from materials, cooking, food packaging take till sense per-ception cooked meal. After that follows requirements on the part of legislation, which have to ceep to the terms. In the practical I work out with disribing of concrete food company, its absences and inno-vation projects, which …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2011
Identifikátor:
21416
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
HAVLÍKOVÁ, Hana. Inovace výroby hotových jídel v potravinářském podniku. Kroměříž, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 12. 05. 2041
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Práce na příbuzné téma
-
Vliv pasteračních teplot na technologické vlastnosti chlazených hotových jídel
Veronika Smetanová -
Změny mikrobiologických hodnot hotových jídel v průběhu skladování.
Anna PÁTERKOVÁ -
Evropská daňová legislativa z pohledu výjimek přidělených jednotlivým členským státům v oblasti DPH
Petra Cisárová -
Doplňky stravy pro sportovce a legislativa
Ondřej Smolka -
Tradiční způsoby požární ochrany na moravském venkově a jejich inovace do konce 19. století (teze disertační práce)
Roman Malach -
Tradiční způsoby požární ochrany na moravském venkově a jejich inovace do konce 19. století
Roman Malach