Petr Žižlavský

Bakalářská práce

FUNKČNÍ POTRAVINY A JEJICH ROLE V GASTRONOMII

Anotace:
Práce definuje pojem funkční potravina, jaké jsou hlavní funkční potraviny a co jsou jejich benefity. Jaké jsou výživové trendy dnešní doby. Jejich kladný vliv či negativa. Po vymezení pojmů a definování druhů funkčních potravin následuje rozebrané dotazníkové šetření. S hlavním zaměřením, na povědomí lidí o funkčních potravinách, jejich preference ve stravování, co je pro ně strava jako taková a …více
Abstract:
The thesis defines the term functional food, what are the main functional foods and what are their benefits. What are the nutritional trends of today. Their positive influence or negative. After defining the terms and defining the types of functional foods, a questionnaire survey is followed. With the main focus, on people's awareness of functional foods, their preferences in eating, what diet is for …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 4. 2021
Identifikátor: http://theses.cz/id/1dgrao/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 9. 6. 2021

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu

Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

Bakalářský studijní program:
Management hotelnictví a cestovního ruchu (6501R027)

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses 1dgrao 1dgrao/5
16. 4. 2021
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.