Petr Žižlavský

Bachelor's thesis

FUNKČNÍ POTRAVINY A JEJICH ROLE V GASTRONOMII

Abstract:
Práce definuje pojem funkční potravina, jaké jsou hlavní funkční potraviny a co jsou jejich benefity. Jaké jsou výživové trendy dnešní doby. Jejich kladný vliv či negativa. Po vymezení pojmů a definování druhů funkčních potravin následuje rozebrané dotazníkové šetření. S hlavním zaměřením, na povědomí lidí o funkčních potravinách, jejich preference ve stravování, co je pro ně strava jako taková a …more
Abstract:
The thesis defines the term functional food, what are the main functional foods and what are their benefits. What are the nutritional trends of today. Their positive influence or negative. After defining the terms and defining the types of functional foods, a questionnaire survey is followed. With the main focus, on people's awareness of functional foods, their preferences in eating, what diet is for …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 4. 2021

Thesis defence

  • Date of defence: 9. 6. 2021

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu

Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

Bachelor programme:
Management hotelnictví a cestovního ruchu (6501R027)

 
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Theses 1dgrao 1dgrao/5
16/4/2021
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.