Způsoby prodloužení údržnosti mléčných výrobků – Bc. Martina Piskačová
Bc. Martina Piskačová
Master's thesis
Způsoby prodloužení údržnosti mléčných výrobků
Method for extending the shelf-life of dairy products
Abstract:
Tato diplomová práce na téma Způsoby prodloužení údržnosti mléčných výrobků se ve své teoretické části zabývá mlékem a mléčnými výrobky, ve speciálních kapitolách také samostatně čerstvými sýry - jejich obecným postupem výroby a možnými vadami. Dále se také teoretická část zabývá důvody kažení mléčných výrobků, vlivem vnějšího prostředí na mikroorganismy. Mezi tyto patří především teplota, pH a vodní …moreAbstract:
This thesis on a Method for extending the shelf-life of dairy products in its theoretical part with milk and milk products, in special chapters separately with fresh cheese - their general process of production and possible defects. Furthermore, the theoretical part deals with the reasons for spoilage of dairy products, due to the external environment on microorganisms. These include in particular …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2016
Thesis defence
- Supervisor: prof. Ing. Květoslava Šustová, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgronomyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights