Bc. Petra Syrová

Diplomová práce

Mikrobiální bezpečnost smoothie drinků

Microbial safety of smoothie drinks
Anotace:
Diplomová práce se zabývá mikrobiální bezpečností komerčně prodávaných smoothie drinků. Teoretická část se zaměřuje na bezpečnost potravin, dále pak uvádí informace o možných kontaminantech zpracovávaných surovin a charakteristiku nejčastěji sledovaných mikroorganismů včetně možnosti stanovení a identifikace. V praktické části se následně experiment zaměřuje na sledování vybraných mikrobiologických …více
Abstract:
This thesis deals with the microbial safety of commercially selling smoothie drinks. The theoretical part focuses on food safety, as well as provides information on possible contaminants of processed raw materials and the characteristics of the most frequently monitored microorganisms, including the possibility of determine their presence and identification. Then the experimental part is focused on …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2022
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. David Šilha, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Syrová, Petra. Mikrobiální bezpečnost smoothie drinků. Pardubice, 2022. diplomová práce (Ing.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická