Senzorická analýza a profil aromatických látek vybraných druhů koření – Jiří Jedlička
Jiří Jedlička
Bakalářská práce
Senzorická analýza a profil aromatických látek vybraných druhů koření
Sensory analysis and volatile compound profiles of selected spices
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
JEDLIČKA, Jiří. \textit{Senzorická analýza a profil aromatických látek vybraných druhů koření}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/1els8z/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.