Věra MAŇÁSKOVÁ

Bakalářská práce

Nové a nově vyšlechtěné odrůdy révy vinné v ČR

New and newly bred varieties of grapevine in the Czech Republic
Anotace:
Bakalářská práce obsahuje stručný popis révy vinné. Jsou zde charakterizovány vybrané tradiční, nové a nově vyšlechtěné odrůdy révy vinné. V práci jsou porovnávány tradiční a nové odrůdy z hlediska technologie, gastronomie, je popisována chuť a vůně a využití odrůd. Jsou zmíněny trendy ve vinařské produkci.
Abstract:
The bachelor thesis contains short description of grapevine. Selected traditional, new and newly cultivated grapevine varieties are characterized. Traditional and new varieties are compared from point of view the technology and gastronomy. There are described taste, fragrance and use of varieties. Trends in wine production are also mentioned.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2011
Identifikátor: 22759

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 16. 6. 2011
  • Vedoucí: Ing. Pavel Hanuštiak

Citační záznam

Jak správně citovat práci

MAŇÁSKOVÁ, Věra. Nové a nově vyšlechtěné odrůdy révy vinné v ČR. Zlín, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin