Distribuce molárních frakcí kaseinu u pařených sýrů – Natalia Vladimirovna ONIPCHENKO
Natalia Vladimirovna ONIPCHENKO
Doctoral thesis
Distribuce molárních frakcí kaseinu u pařených sýrů
Distribution of Casein Molar Fractions in Pasta Filata Cheeses
Abstract:
Tato práce je zaměřena na studium změn kaseinového komplexu u pařených sýrů typu Pasta Filata. Hlavním cílem bylo sledování degradace kaseinového komplexu u různých druhů vyrobených pařených sýrů s respektováním jejich odlišnosti a s ohledem na charakter zrání a druh pařeného sýra. Pro dosažení tohoto cíle byly sledovány základní chemické parametry suroviny (sýrového těsta) pro výrobu pařených sýrů …moreAbstract:
This research is focused on the study of changes in the casein complex in pasta filata cheeses. The aim of the study was to analyze the degradation of casein complex in various types of Czech pasta filata cheeses. To achieve this objective the basic chemical parameters of cheese curds and final products were analyzed. The basic technological parameters i.e. actual acidity values (pH), titratable acidity …more
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 9. 5. 2012
Accessible from:: 9. 5. 2012
Thesis defence
- Date of defence: 21. 6. 2012
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ONIPCHENKO, Natalia Vladimirovna. \textit{Distribuce molárních frakcí kaseinu u pařených sýrů}. Online. Doctoral theses, Dissertations. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2012. Available from: https://theses.cz/id/1i30l7/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
ONIPCHENKO, Natalia Vladimirovna. Distribuce molárních frakcí kaseinu u pařených sýrů. Zlín, 2012. disertační práce (Ph.D.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 9.5.2012
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 9. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyDoctoral programme / field:
Food Chemistry and Technology / Food Technology
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.