Natalia Vladimirovna ONIPCHENKO

Disertační práce

Distribuce molárních frakcí kaseinu u pařených sýrů

Distribution of Casein Molar Fractions in Pasta Filata Cheeses
Abstract:
Tato práce je zaměřena na studium změn kaseinového komplexu u pařených sýrů typu Pasta Filata. Hlavním cílem bylo sledování degradace kaseinového komplexu u různých druhů vyrobených pařených sýrů s respektováním jejich odlišnosti a s ohledem na charakter zrání a druh pařeného sýra. Pro dosažení tohoto cíle byly sledovány základní chemické parametry suroviny (sýrového těsta) pro výrobu pařených sýrů …více
Abstract:
This research is focused on the study of changes in the casein complex in pasta filata cheeses. The aim of the study was to analyze the degradation of casein complex in various types of Czech pasta filata cheeses. To achieve this objective the basic chemical parameters of cheese curds and final products were analyzed. The basic technological parameters i.e. actual acidity values (pH), titratable acidity …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2012
Zveřejnit od: 9. 5. 2012

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 21. 6. 2012

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ONIPCHENKO, Natalia Vladimirovna. Distribuce molárních frakcí kaseinu u pařených sýrů. Zlín, 2012. disertační práce (Ph.D.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 9.5.2012

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 9. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Doktorský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Food Technology

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.