Kornelie DOBEŠOVÁ

Bakalářská práce

Technologicky významné chemické látky chmele

Technologically significant chemical compounds of hops
Anotace:
Ve své bakalářské práci popisuji chmel otáčivý (Humulus Lupulus L.) a jeho technologicky významné chemické látky. Zabývám se botanickou charakteristikou rostliny. Zaměřuji se také na aromaticky významné látky chmelových šištic a jejich vlastnosti. Dále uvádím zá-kladní pivovarské suroviny a stručně technologii výroby piva.
Abstract:
In my thesis I describe the rotational hops (Humulus Lupulus L.) and technologically im-portant chemical. Deal with the botanical characteristics of plants. It also focuses on aro-matic substances of hop cones, and properties. Furthermore, present basic brewing ingredi-ents and brewing technology briefly.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 5. 2010
Identifikátor: 15393

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 6. 2010
  • Vedoucí: Ing. Otakar Rop, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

DOBEŠOVÁ, Kornelie. Technologicky významné chemické látky chmele. Zlín, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe