Adhezní vlastnosti anaerobních kontaminantů piva mikrobiálního původu – Ing. Milan Bittner
Ing. Milan Bittner
Disertační práce
Adhezní vlastnosti anaerobních kontaminantů piva mikrobiálního původu
Adhesion properties of anaerobic beer contaminants of microbial origin
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BITTNER, Milan. \textit{Adhezní vlastnosti anaerobních kontaminantů piva mikrobiálního původu}. Online. Disertační práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/1ir31x/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieDoktorský studijní program:
Biochemie a biotechnologie (čtyřleté)
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.