Ing. Maroš Kubalík

Diplomová práce

Podnikateľský zámer nového gastronomického zariadenia

Business purpose of new gastronomic facility
Abstract:
The aim of the thesis is to create a business plan for the establishment of a new gastronomic facility. The theoretical part includes chapters dealing with the issue of creating and structuring a business plan. The practical part of the diploma thesis contains a concrete business plan, which focuses on marketing and economic analyzes, evaluates and compares its optimistic, realistic and pessimistic …více
Abstract:
Cieľom diplomovej práce je vytvorenie podnikateľského plánu pre založenie nového gastronomického zariadenia. Teoretická časť zahrňuje kapitoly, ktoré pojednavajú o problematike vytvorenia a štruktúre podnikatelského plánu. Praktická časť diplomovej práce obsahuje vytvorený konkrétny podnikateľský plán, v ktorom je venovaná pozornosť marketingovým a ekonomickým analýzam, vyhodnocujú a porovnavajú jeho …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 11. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 17. 1. 2018
  • Vedoucí: PhDr. Jan Máče, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství

Práce na příbuzné téma

Všechny práce