Mgr. Andrea Kuchyňková
Bachelor's thesis
Systémy senzorického hodnocení vín.
Systems for sensory evaluation of wines
Abstract:
Bakalářská práce byla řešena v akademickém roce 2019/2020 na Ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů Zahradnické fakulty Mendelovy univerzity v Brně. Práce se zaměřuje na aktuálně i historicky používané systémy senzorického hodnocení vín. Pojednává o principech a metodách senzorické analýzy poživatin, které nadále uplatňuje při srovnávání posuzování kvality vín a jejich organoleptických …moreAbstract:
The bachelor‘s thesis has been solved during the academic year 2019/2020 at Post-Harvest Technology of Horticultural Products at Faculty of Horticulture, Mendel University in Brno. The text is focused on systems for sensory analysis of wines used currently and historically. It is concerned about principles and methods of sensory analysis which are applied for a comparison of evaluation quality of wines …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 8. 2020
Thesis defence
- Supervisor: prof. Ing. Josef Balík, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureBachelor programme / field:
Horticultural Engineering / Viticulture and Viniculture
Theses on a related topic
-
Applicability of multivariate methods for evaluating and mapping potentially toxic elements spatial distribution in soils
Ndiye Michael Kebonye -
Mobilní a webová aplikace pro střelecké soutěže
Vít ŘEHÁK -
Aplikace pro evidenci výsledků soutěže RoboGames
Petr Kříž -
Theory and Practice of a Translation of a Technical Text from the Field of Sensory Analysis of Wine
Marie Chmelinová -
Senzorické deskriptory francouzských vín na českém trhu: pohled českých konzumentů a odborníků vína
Barbora Bubeníková -
Porovnánie metód senzorického hodnotenia pri párování dezertov a sladkých vín
Samuel Lazor -
Senzorické deskriptory francouzských vín na českém trhu: pohled českých konzumentů a odborníků vína
Barbora Bubeníková -
Porovnánie metód senzorického hodnotenia pri párování dezertov a sladkých vín
Samuel Lazor