Marek Kubáň

Bachelor's thesis

Technologie výroby zkvašeného jablečného moštu typu cider

Production technology of cider-type fermented apple must
Abstract:
Bakalářská práce pojednává o zkvašeném jablečném moštu typu cider. Konkrétně se tato práce zabývá charakterizací, technologií výroby tohoto nápoje a mikrobiálními kulturami využívanými k výrobě cideru. V této práci jsou navíc popsány faktory ovlivňující organoleptické vlastnosti ciderů a možná rizika spojená s konzumací těchto nápojů.
Abstract:
This bachelor thesis treats about cider type fermented apple must. Specifically, the thesis deals with characterization, production technology of this beverage and microbial cultures used for the production of cider. Moreover, there are described factors influencing ciders organoleptic properties and possible risks connected with these beverages consumption.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 5. 2019

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Kubáň, Marek. Technologie výroby zkvašeného jablečného moštu typu cider. Zlín, 2019. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe