Využití pulzního elektrického pole při konzervaci potravin – Bc. Jakub Reitmeier
Bc. Jakub Reitmeier
Master's thesis
Využití pulzního elektrického pole při konzervaci potravin
Use of pulsed electric field in food preservation
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
REITMEIER, Jakub. \textit{Využití pulzního elektrického pole při konzervaci potravin}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/1maim6/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.