Bc. Pavla JÍLKOVÁ

Master's thesis

Analýza nebezpečí a kritické kontrolní body při výrobě sušenek

Hazard Analysis and Critical Control Points in the Production of Biscuits
Abstract:
Hazard analysis and critical control point (HACCP), nebo-li analýza nebezpečí a kritické kontrolní body, je systém, který umožňuje výrobcům potravin identifikovat klíčové kroky pro předcházení, kontrolu a eliminaci nebezpečí spojených s jejich produkty potravin. Jedním z nejdůležitějších kroků při sestavování HACCP systému je analýza nebezpečí, která zkoumá reálná a potenciální rizika biologického …more
Abstract:
Hazard analysis and critical control point (HACCP) is a system, which producers of food-stuff can identify the key steps for preventing, controlling, or eliminating hazards associa-ted with their products. One of the most important steps in preparing of HACCP system is hazard analysis, that examines the real and potential risks of biological, chemical and physical character associated with the product …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 5. 2013
Accessible from:: 14. 5. 2013

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

JÍLKOVÁ, Pavla. Analýza nebezpečí a kritické kontrolní body při výrobě sušenek. Zlín, 2013. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 14.5.2013

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 14. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Master programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology, Hygiene and Economics of Food Production