Hodnocení systému HACCP ve franchisingovém stravovacím zařízení – Lucie Došková
Lucie Došková
Bakalářská práce
Hodnocení systému HACCP ve franchisingovém stravovacím zařízení
Evaluation of HACCP system in the franchise eateries
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na celkovou problematiku systému HACCP a bezpečnosti potravin. Cílem této práce je na základně vlastního šetření (kontrola ve dvou franchisingových provozovnách) vyhodnotit správnost a efektivnost jejich zavedeného systému HACCP. Vlastní šetření proběhlo na základě auditu dokumentů a situace na místě. Zjištění byla konfrontována s právními požadavky. V práci je uvedena …víceAbstract:
This thesis is focused on the general issue of HACCP and food safety. The aim of this thesis is to assess the accuracy and effectiveness of already implemented HACCP system in two franchise establishments. The own research was based on the audit of documents and the current situation. The acquired findings were compared with the legal requirements. The thesis deals also with the characteristics of …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 3. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Petra Šánová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Provoz a ekonomika
Práce na příbuzné téma
-
Přirozené antioxidanty v potravinách jako prevence oxidativního stresu v organismu
Natálie Kaserová -
Instagram jako komunikační nástroj prevence plýtvání potravinami u generace Z
Tereza Štěpánková -
Prevence plýtvání potravin v domácnostech a restauracích z globálního a českého hlediska
Marie ŠARVAŠOVÁ -
FOOD WASTE a jeho prevence pro generaci Z prostřednictvím kampaně na sociálních sítích
Martin Mikulášek -
Hygiena v kuchyních gastronomických provozů
Martina Čiháková -
Hygiena a dezinfekce v kuchyních a stravovacích provozech
Martina Táborská -
Hygiena výroby lahůdek
Marie Szczybrochová
Název
Vložil
Vloženo
Práva