Hodnocení systému HACCP ve franchisingovém stravovacím zařízení – Lucie Došková
Lucie Došková
Bachelor's thesis
Hodnocení systému HACCP ve franchisingovém stravovacím zařízení
Evaluation of HACCP system in the franchise eateries
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na celkovou problematiku systému HACCP a bezpečnosti potravin. Cílem této práce je na základně vlastního šetření (kontrola ve dvou franchisingových provozovnách) vyhodnotit správnost a efektivnost jejich zavedeného systému HACCP. Vlastní šetření proběhlo na základě auditu dokumentů a situace na místě. Zjištění byla konfrontována s právními požadavky. V práci je uvedena …moreAbstract:
This thesis is focused on the general issue of HACCP and food safety. The aim of this thesis is to assess the accuracy and effectiveness of already implemented HACCP system in two franchise establishments. The own research was based on the audit of documents and the current situation. The acquired findings were compared with the legal requirements. The thesis deals also with the characteristics of …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 11. 3. 2016
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Petra Šánová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
DOŠKOVÁ, Lucie. \textit{Hodnocení systému HACCP ve franchisingovém stravovacím zařízení}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Economics and Management. 2016. Available from: https://theses.cz/id/1qqqxw/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementBachelor programme / field:
Economics and Management / Economics and Management
Theses on a related topic
-
Přirozené antioxidanty v potravinách jako prevence oxidativního stresu v organismu
Natálie Kaserová -
Instagram jako komunikační nástroj prevence plýtvání potravinami u generace Z
Tereza Štěpánková -
Prevence plýtvání potravin v domácnostech a restauracích z globálního a českého hlediska
Marie ŠARVAŠOVÁ -
FOOD WASTE a jeho prevence pro generaci Z prostřednictvím kampaně na sociálních sítích
Martin Mikulášek -
Hygiena v kuchyních gastronomických provozů
Martina Čiháková -
Hygiena a dezinfekce v kuchyních a stravovacích provozech
Martina Táborská -
Hygiena výroby lahůdek
Marie Szczybrochová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights