Dostupnost a kvalita stravovacích a ubytovacích zařízení pro cyklisty – Radek Zelenka
Radek Zelenka
Bakalářská práce
Dostupnost a kvalita stravovacích a ubytovacích zařízení pro cyklisty
Turistická oblast Hradecko
Availability and quality of catering and accommodation facilities for cyclists
Anotace:
Teoretická část se věnuje výkladu základních pojmů, charakteristice turistické oblasti Hradecko a typům cyklotras. V rámci praktické části je vytvořen přehled všech cyklotras procházejících turistickou oblastí Hradecko, na kterých (nebo v jejich bezprostřední blízkosti) se nacházejí turistické atraktivity. Dále jsou zmapovány stravovací a ubytovací zařízení, která se nacházejí na cyklotrasách nebo …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 8. 2015
Identifikátor:
http://evskp.uhk.cz/eB8019
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 14. 9. 2015
- Vedoucí: Mgr. Michal Trousil, Ph.D.
- Oponent: Mgr. David Chaloupský, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ZELENKA, Radek. \textit{Dostupnost a kvalita stravovacích a ubytovacích zařízení pro cyklisty}. Online. Bakalářská práce. Hradec Králové: Univerzita Hradec Králové, Fakulta informatiky a managementu. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/1rojli/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Hradec KrálovéUniverzita Hradec Králové
Fakulta informatiky a managementuBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Nástroje podpory cestování dětí a mládeže a požadavky tohoto segmentu na ubytovací a stravovací zařízení
Jana Maršálková -
Povolovací proces a jeho vliv na umístění stravovacího zařízení v území
Sebastian Kuršel -
Spokojenost zákazníků s nabídkou stravovacího zařízení v restauraci Ovečka
Luboš Konderla -
Podnikatelský záměr nového stravovacího zařízení
Filip Valíček -
Návrh pro racionalizaci procesu zásobování stravovacích zařízení Policie České republiky
Jan Dvořák -
Vliv digitalizace na stravovací zařízení
Tereza Zelenková -
Dopad Covid-19 na ubytovací a stravovací zařízení v ČR
Daniel Čadek -
Stravovací zařízení v Ostravě
Juraj Vajdiar
Název
Vložil
Vloženo
Práva