Atraktivní nezrající sýr - projekt pro školní poloprovoz – Lucie Slančíková
Lucie Slančíková
Bachelor's thesis
Atraktivní nezrající sýr - projekt pro školní poloprovoz
Attractive Unripened Cheese - a Project for School Pilot Plant
Abstract:
Cílem této bakalářské práce bylo vytvořit atraktivní čerstvý sýr, který bude možné vyrábět v podmínkách školního poloprovozu Vyšší odborné školy potravinářské a Střední průmyslové školy mlékárenské v Kroměříži. V podmínkách školního poloprovozu byly vytvořeny 4 druhy sýru, k jejich výrobě byly použity základní složky tvaroh, odkapaný jogurt a dochucovací složky. Na vzorcích byla provedena základní …moreAbstract:
The aim of this work was to create an attractive fresh cheese, which will be produced in pilot plant conditions of Higher Vocational School and Secondary School of Dairy Industry of Food Technology in Kroměříž. In terms of school pilot plant were created four types of cheese to produce the basic ingredients used drippings curd, yoghurt, ingredients for seasoning. The samples were made basic chemical …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 5. 5. 2017
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Josef Mrázek
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
Slančíková, Lucie. Atraktivní nezrající sýr - projekt pro školní poloprovoz. Kroměříž, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Chemistry and Food Technologies