Daniel FOLLPRECHT

Bakalářská práce

Balanční cvičení jako zdravotně regenerační prostředek a prostředek rozvoje pohybových schopností pro vybrané skupiny populace (metodická příručka - internetové stránky)

Balancing exercises as a health regeneration tool and means of developing physical abilities for selected population groups (methodical manual in a multimedia form)
Anotace:
Práce se zaměřuje na charakteristiku problematiky balančních cvičení. Popisuje vhodnost rovnovážných cviků jednotlivě pro vybrané skupiny populace v rámci této bakalářské práce. Zároveň je propojena s webem www.pohybemkezdravi-cz.webnode.cz, kde jsou stručně a jasně popsány jednotlivé cviky a to jejich název pomocí názvosloví, správné provedení, chyby v provedení a přínosy.
Abstract:
The work is focused on the characteristics of the balancing exercises. It describes the suitability of equilibrium exercises individually for selected population groups within this bachelor thesis. At the same time, it is linked to the website www.pohybemkezdravicz.webnode.cz, where there the individual exercises are briefly and clearly described, using their nomenclature, correct exercise performing …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 4. 2018
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Mgr. Petra Šrámková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

FOLLPRECHT, Daniel. Balanční cvičení jako zdravotně regenerační prostředek a prostředek rozvoje pohybových schopností pro vybrané skupiny populace (metodická příručka - internetové stránky). Plzeň, 2018. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta pedagogická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta pedagogická
Vázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/