Bc. Lucie Mihalcová

Bakalářská práce

Psychologické aspekty na trhu v gastronómii

Psychological aspects in the gastronomic industry
Anotace:
Bakalářská práce se zaměřuje na vybrané psychologické aspekty a jejich vliv na rozhodovací proces spotřebitele při výběru veganské restaurace. Vybrané faktory jsou popsány a následně analyzovány pomocí dotazníkové šetření. Závěrem bakalářské práce jsou doporučení a rady pro stávající a budoucí restauratéry.
Abstract:
The bachelor thesis focuses on selected psychological aspects and their influence on the decision-making process of a consumer while choosing a vegan restaurant. Selected factors are described and analyzed by an survey. Recommendations and suggestions for current and future restaurateurs are followed.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 6. 2021
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/prxsl/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 9. 2021
  • Vedoucí: doc. Mgr. Ing. Karel Chadt, CSc.
  • Oponent: doc. Ing. Marie Dohnalová, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách

Práce na příbuzné téma