Bc. Tomáš Dostál

Master's thesis

Kvalitativní vlastnosti kuřecí šunky

Qualitative properties of chicken ham
Abstract:
Tato práce se zabývá vlivem přídavku různých druhů hydrokoloidů na kvalitativní vlastnosti kuřecích šunek, zkoumán je i vliv fosfátu. Praktická část se věnuje výrobě dvou sad modelových vzorků kuřecích šunek s použitím různých druhů hydrokoloidů, přičemž u jedné sady byl použit fosfát, u druhé zcela eliminován. U vzorků byly provedeny analýzy: pH, hmotnostních ztrát během tepelného ošetření, reologických …more
Abstract:
This paper deals with the effect of the addition of different types of hydrocolloids on the qualitative properties of chicken hams, the effect of phosphate is also investigated. The practical part is devoted to the production of two sets of model samples of chicken hams using different types of hydrocolloids, with phosphate used in one set and completely eliminated in the other. The samples were analyzed …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 11. 5. 2023

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Jana Šenkýřová, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Dostál, Tomáš. Kvalitativní vlastnosti kuřecí šunky . Zlín, 2023. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe