Právní záruky kvality potravin – Mgr. Veronika Blokešová
Mgr. Veronika Blokešová
Diplomová práce
Právní záruky kvality potravin
Legal Guarantees of Food Quality
Anotace:
Diplomová práce se zaobírá problematikou právních záruk kvality potravin. Práce je rozdělena do čtyř navzájem propojených částí. V části první je nastíněna stručná historie právní úpravy potravinového práva na území České republiky. Druhá a zároveň stěžejní část pojednává o jednotlivých zárukách zajištění kvality potravin. I přes veškerá opatření nelze zabránit nežádoucímu chování, a tak je třetí část …víceAbstract:
This diploma thesis focus on the issue of Legal Guarantees of Food Quality. The work is divided into four interconnected parts. In the first part is a brief history of the regulation of food law in the Czech Republic. The second and simultaneously the core part of this diploma thesis discusses the various safeguards to ensure food quality. Despite all the measures cannot prevent unwanted behaviour …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 3. 2017
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/ydybu/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 6. 2017
- Vedoucí: JUDr. Jana Dudová, Ph.D.
- Oponent: Mgr. Vojtěch Vomáčka, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Právnická fakultaMasarykova univerzita
Právnická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Právo a právní věda / Právo
Práce na příbuzné téma
-
Ochrana spotřebitele - standardy dle práva a jejich dopad na české právo
Maria Pokoeva -
Ochrana spotřebitele v oblasti bezpečnosti výrobků v rámci českého a evropského práva
Lucie KLUSOVÁ -
Ochrana spotřebitele ve vztahu k potravinám
Romana Veselá -
Ochrana spotřebitele v politikách EU
Petra Chudějová -
Ochrana spotřebitele v právu EU
Eliška FEŘTEKOVÁ -
Informační povinnost výrobců a ochrana spotřebitele
Marie Amblerová -
Evropská úprava bezpečnosti potravin
Zdeňka Cejpková -
Dvojí kvalita potravin - právní a ekonomické aspekty
Radka Kvasničková