Katarína Tomíková
Bachelor's thesis
GASTRONÓMIA VÍNA A SOMELIÉRSTVO
Abstract:
Bakalárska práca Gastronómia vína a someliérstvo sa v teoretickej časti zaoberá históriou vývoja a významu gastronómie vína, ktoré sprevádza človeka už od nepamäti z dôb ranného stredoveku, a jeho nutričnými a senzorickými vlastnosťami. Cieľ bakalárskej práce je zameraný na vytvorenie analýzy vzťahu vína a pokrmov vhodných na slávnostné akcie na rôznej úrovni a na základe dotazníkovej akcie a odpovedí …moreAbstract:
Bachelor thesis of Gastronomy and wine Sommelier Proficiency in the theoretical part deals with the history of the development and importance of gastronomy wine that accompanied man since time immemorial periods of the early Middle Ages, and his nutrition and sensory properties. The goal of Bachelor work is focused on creating a relationship analysis of wine and food suitable for formal events at different …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 1. 10. 2015
Identifier:
http://theses.cz/id/21937d/
Thesis defence
- Date of defence: 4. 6. 2015
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bachelor programme / field:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Theses on a related topic
-
Současné trendy ve výrobě a konzumaci vín v ČR a ve světě
Dominika Melicharová -
Identifikace frakcí obilných otrub a vliv jejich složení na nutriční a senzorické vlastnosti pekařských výrobků
Marie Kubů -
Vliv pozůstatků dlouhé mohyly na vlastnosti půd a na růst a výživu současných plodin na Podřipsku
Michaela Procházková -
Pozůstatky dlouhých eneolitických mohyl ovlivňují vlastnosti současných půd, růst a výživu plodin
Jitka Wallererová -
Vliv nutričně významných látek na vybrané senzorické vlastnosti mléčných výrobků
Kristina HRADILOVÁ
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights