Budoucnost produktů z cvrččí mouky na českém trhu – Ondřej Tomáš
Ondřej Tomáš
Bakalářská práce
Budoucnost produktů z cvrččí mouky na českém trhu
The future of cricket flour products on the Czech market
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou budoucnosti produktů z cvrččí mouky na českém trhu. Zaměřuje se na vztah českých spotřebitelů k udržitelnosti a jejich názor na alternativní zdroje živin. Cílem práce je nalezení překážek a navrhnutí možných řešení, které by vedly ke zvýšení zájmu o tyto produkty. V rámci tohoto tématu bylo v praktické části provedeno dotazníkové šetření mezi spotřebiteli …víceAbstract:
This bachelor thesis deals with the problematics of the future of cricket flour products on the Czech market. It focuses on the attitude of Czech consumers towards sustainability and their opinion on these alternative sources of nutrients. The aim of this thesis is to find obstacles and suggest possible solutions that would lead to an increase in interest in these products. In the practical part of …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2022
Identifikátor:
https://vskp.vse.cz/eid/86566
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 9. 6. 2022
- Vedoucí: Lukáš Válek
- Oponent: Nina Bočková
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/86566
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program:
Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Mobility Of The Future
Linus Malzfeldt -
The Evolution of NATO: 2010 Strategie Concept and the Future Security Environment
Evan BAUN -
Budoucnost evropských producentů filmu umělecké hodnoty
Mikuláš Novotný