Jan Hampl
Bachelor's thesis
Systém kritických bodů ve stravování
System of critical point in a cartering service
Abstract:
Systém kritických bodů ve veřejném stravování je v současné době velmi sledované téma, zejména mezi provozovateli zařízení veřejného stravování. Toto téma je často diskutováno nejen laickou a odbornou veřejností, ale i hojně medializováno. Tato práce mapuje proces zavedení systému HACCP v určitém zařízení. V dotazníkovém šetření mezi zaměstnanci vybraného provozu je zjišťováno, a následně vyhodnoceno …moreAbstract:
System of critical point in a catering service is currently a high-profile topic, especially among operators of public facilities. This topic is often discussed by both, the general and professional public, but also widely published in mass media. This work will map the process of HACCP system implementation in a concrete organization. The practical part of the thesis is devoted to the survey's results …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 11. 3. 2015
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Petra Šánová, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementBachelor programme / field:
Economics Policy and Administration / Public Administration and Regional Development
Theses on a related topic
-
Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování
Kateřina ROŠTOVÁ -
Změny ve veřejném stravování v průběhu virové pandemie v ČR
Vladimír Hybler -
Okazionalismy v ruskojazyčné reklamě na jídlo a veřejné stravování.
Yernar SAYATOV -
Aplikace pro správu norem jídel ve veřejném stravování
Daniel Minárik -
Ryby a výrobky z ryb v sektoru veřejného stravování
Jana KUNÁGLOVÁ -
Analýza informací vnitropodnikového účetnictví v oblasti veřejného stravování
Michaela Baudišová -
Úkoly veřejné správy na úseku ochrany veřejného zdraví
Anhelina Lepičová -
Mobiliář pro veřejné stravování s použitím výrob. materiálů HI-MACS a fa. Kodreta
Lucie SMYSLOVÁ
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights