Jan Hampl
Bakalářská práce
Systém kritických bodů ve stravování
System of critical point in a cartering service
Anotace:
Systém kritických bodů ve veřejném stravování je v současné době velmi sledované téma, zejména mezi provozovateli zařízení veřejného stravování. Toto téma je často diskutováno nejen laickou a odbornou veřejností, ale i hojně medializováno. Tato práce mapuje proces zavedení systému HACCP v určitém zařízení. V dotazníkovém šetření mezi zaměstnanci vybraného provozu je zjišťováno, a následně vyhodnoceno …víceAbstract:
System of critical point in a catering service is currently a high-profile topic, especially among operators of public facilities. This topic is often discussed by both, the general and professional public, but also widely published in mass media. This work will map the process of HACCP system implementation in a concrete organization. The practical part of the thesis is devoted to the survey's results …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 3. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Petra Šánová, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování
Kateřina ROŠTOVÁ -
Změny ve veřejném stravování v průběhu virové pandemie v ČR
Vladimír Hybler -
Okazionalismy v ruskojazyčné reklamě na jídlo a veřejné stravování.
Yernar SAYATOV -
Aplikace pro správu norem jídel ve veřejném stravování
Daniel Minárik -
Ryby a výrobky z ryb v sektoru veřejného stravování
Jana KUNÁGLOVÁ -
Analýza informací vnitropodnikového účetnictví v oblasti veřejného stravování
Michaela Baudišová -
Úkoly veřejné správy na úseku ochrany veřejného zdraví
Anhelina Lepičová -
Analýza rizik a hodnocení rizik jako klíčový prvek bezpečnostního managementu
Milan Polák
Název
Vložil
Vloženo
Práva