Nutričně cenné látky hrachu a jejich změny při zpracování – Kristýna Stávková
Kristýna Stávková
Bachelor's thesis
Nutričně cenné látky hrachu a jejich změny při zpracování
Nutritionally important substances peas and their changes during processing
Abstract:
Bakalářská práce byla vypracována na téma Nutričně cenné látky hrachu a jejich změny při zpracování. V úvodu je hrách definován z hlediska složení a jeho účinků na lidský organismus. V první části se práce zabývá produkcí, sklizní, spotřebou, výživovým doporučením a požadavky na jakost hrachu. Druhá část pojednává o charakteristice jednotlivých druhů hrachu. Další část se zabývá nutričním složením …moreAbstract:
Bachelor thesis is called nutritionally important substances peas and their changes during processing. In the introduction, peas defined in terms of composition and its effects on the human organism. The aim was to also focus on the production, harvesting, consumption, dietary guidelines and quality requirements for peas. The second part deals with the characteristics of individual types of peas. Another …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 4. 2016
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Jindřiška Kučerová, Ph.D.
- Reader: Petra Vašicová, externi
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgronomyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
-
Vliv návykových látek na nutriční stav pacientů
Kateřina JÍLKOVÁ -
Vliv délky fermentace kakaových bobů na obsah biologicky aktivních látek a nutriční hodnoty čokoládové hmoty
Barbora Pažoutová -
Hodnocení nástrojů kontroly kvality produkce
Monika Blažková -
Produkce, zpracování a jakost králičího masa
Tereza Kopřivová -
Vliv systému produkce a hustoty porostu na výnos, jakost a rozvoj houbových chorob u mrkve
Vojtěch Králíček -
Význam třídění masa a jeho jakost pro masnou výrobu
Simona Welszarová -
Vlivy působící na jakost masa.
Michaela Trojanová -
Hrách setý - projekt ve vyučování na 1. stupni základní školy
Darja Skalická
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights