Nutričně cenné látky hrachu a jejich změny při zpracování – Kristýna Stávková
Kristýna Stávková
Bakalářská práce
Nutričně cenné látky hrachu a jejich změny při zpracování
Nutritionally important substances peas and their changes during processing
Anotace:
Bakalářská práce byla vypracována na téma Nutričně cenné látky hrachu a jejich změny při zpracování. V úvodu je hrách definován z hlediska složení a jeho účinků na lidský organismus. V první části se práce zabývá produkcí, sklizní, spotřebou, výživovým doporučením a požadavky na jakost hrachu. Druhá část pojednává o charakteristice jednotlivých druhů hrachu. Další část se zabývá nutričním složením …víceAbstract:
Bachelor thesis is called nutritionally important substances peas and their changes during processing. In the introduction, peas defined in terms of composition and its effects on the human organism. The aim was to also focus on the production, harvesting, consumption, dietary guidelines and quality requirements for peas. The second part deals with the characteristics of individual types of peas. Another …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Jindřiška Kučerová, Ph.D.
- Oponent: Petra Vašicová, externi
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Vliv návykových látek na nutriční stav pacientů
Kateřina JÍLKOVÁ -
Vliv délky fermentace kakaových bobů na obsah biologicky aktivních látek a nutriční hodnoty čokoládové hmoty
Barbora Pažoutová -
Hodnocení nástrojů kontroly kvality produkce
Monika Blažková -
Produkce, zpracování a jakost králičího masa
Tereza Kopřivová -
Vliv systému produkce a hustoty porostu na výnos, jakost a rozvoj houbových chorob u mrkve
Vojtěch Králíček -
Význam třídění masa a jeho jakost pro masnou výrobu
Simona Welszarová -
Vlivy působící na jakost masa.
Michaela Trojanová -
Hrách setý - projekt ve vyučování na 1. stupni základní školy
Darja Skalická
Název
Vložil
Vloženo
Práva