Bc. Aneta Venclová
Master's thesis
Stanovení obsahu tuku ve smaženém pokrmu
Determination of fat content in fried food
Abstract:
Teoretická část této diplomové práce se zabývala smažením ve vysoké vrstvě oleje a jeho procesem, smaženými potravinami, jejich chutí a vlivem na lidské zdraví, absorpcí oleje do potravin, druhy olejů a jejich degradací a chemickými změnami během smažení.Cílem této diplomové práce bylo zjistit obsah tuku v různých typech pokrmů před a po fritování a také zaměřit se na absorpci při použití různých druhů …moreAbstract:
The theoretical part of this diploma thesis deals with frying in a high layer of oil and its process, fried foods, their taste and influence on human health, absorption of oil into food, types of oils and their degradation and chemical changes during frying.The aim of this thesis was to determine the fat content of various types of food before and after frying and also to focus on absorption using …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 11. 4. 2019
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Lenka Kouřimská, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
VENCLOVÁ, Aneta. \textit{Stanovení obsahu tuku ve smaženém pokrmu}. Online. Master's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2019. Available from: https://theses.cz/id/26xjen/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme / field:
Nutrition and Foodstuffs / Nutrition and Foodstuffs
Theses on a related topic
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights