Bc. Martin Rychtařík

Master's thesis

Stanovení vápníku a fosforu v mléce a mléčných výrobcích

The Determination of Calcium and Phosphorus in Milk and Dairy Products
Abstract:
V teoretické části diplomové práce jsou popsány biochemické a výživové ukazatele makrobiogenních prvků vápníku a fosforu vyskytujících se v mléce a mléčných výrobcích. Práce je zaměřena na jednotlivé složky mléka a mléčných výrobků, které plní v lidské výživě nepostradatelnou roli, včetně spotřeby těchto výrobků v České republice. Z analytického hlediska práce obsahuje využívané laboratorní metody …more
Abstract:
The theoretical part of the Thesis describes biochemical and nutritional indicators of macroelements of calcium and phosphorus contained in milk and milk products. The Thesis is focused on individual components of milk and milk products that have an indispensable role in human nutrition, including consumption of the products in the Czech Republic. From analytical perspective, the Thesis contains the …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2015
Accessible from:: 24. 4. 2015

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Rychtařík, Martin. Stanovení vápníku a fosforu v mléce a mléčných výrobcích. Zlín, 2015. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 24.4.2015

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 24. 4. 2015 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe