Michaela Kosová

Master's thesis

Hodnocení kvality gastronomických služeb

Gastronomic services quality evaluation
Abstract:
Diplomová práce se zabývá způsoby hodnocení kvality gastronomických služeb. V teoretické části charakterizuje oblast gastronomie, její specifika a přehled právních předpisů souvisejících s touto oblastí. Dále vysvětluje pojem kvality, přibližuje základní systémy řízení jakosti, zabývá se specifiky kvality ve stravovacích službách a zmiňuje možné přístupy k hodnocení a ocenění kvality gastronomických …more
Abstract:
The thesis is focused on gastronomic services quality evaluation. The theoretical section characterizes gastronomy, its particularities and gives an overview of legal regulations covering this area. Furthermore, it explains the concept of quality, outlines the basic quality management systems, specifies the particularities of quality in gastronomic services and elucidates possible attitudes towards …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 5. 2008

Thesis defence

  • Date of defence: 8. 9. 2009
  • Supervisor: Lena Mlejnková
  • Reader: Václav Stárek

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/16382

Vysoká škola ekonomická v Praze

Master programme / field:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod