Michaela Kosová
Master's thesis
Hodnocení kvality gastronomických služeb
Gastronomic services quality evaluation
Abstract:
Diplomová práce se zabývá způsoby hodnocení kvality gastronomických služeb. V teoretické části charakterizuje oblast gastronomie, její specifika a přehled právních předpisů souvisejících s touto oblastí. Dále vysvětluje pojem kvality, přibližuje základní systémy řízení jakosti, zabývá se specifiky kvality ve stravovacích službách a zmiňuje možné přístupy k hodnocení a ocenění kvality gastronomických …moreAbstract:
The thesis is focused on gastronomic services quality evaluation. The theoretical section characterizes gastronomy, its particularities and gives an overview of legal regulations covering this area. Furthermore, it explains the concept of quality, outlines the basic quality management systems, specifies the particularities of quality in gastronomic services and elucidates possible attitudes towards …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 5. 2008
Identifier:
http://www.vse.cz/vskp/eid/16382
Thesis defence
- Date of defence: 8. 9. 2009
- Supervisor: Lena Mlejnková
- Reader: Václav Stárek
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/16382
Vysoká škola ekonomická v Praze
Master programme / field:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod
Theses on a related topic
-
Stravovací návyky adolescentů
Lukáš Krys -
Gastronomické služby v nákupních centrech
Šárka Hrušková -
Gastronomické služby v nákupních centrech
Šárka Váchová -
Cirkulární gastronomické provozovny v podmínkách ČR
Barbora PECHOVÁ -
Výživa a stravovací návyky adolescentů
Martina Caisbergerová -
Vliv epidemie COVID 19 na vybrané gastronomické zařízení
Oborná Oborná -
Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení
Eva Roupcova -
Vytvoření podnikatelského plánu pro gastronomické zařízení
Tomáš Junek