Produkce a charakterizace chladově aktivní amylasy z Arthrobacter sp. C1-1 – Václav Borůvka
Václav Borůvka
Bachelor's thesis
Produkce a charakterizace chladově aktivní amylasy z Arthrobacter sp. C1-1
Production and characterization of cold active amylase from Arthrobacter sp. C1-1
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BORŮVKA, Václav. \textit{Produkce a charakterizace chladově aktivní amylasy z Arthrobacter sp. C1-1}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/295q64/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Biochemistry and Biotechnology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.