Bc. Lucie CHRVALOVÁ

Master's thesis

Vliv kůžových emulzí v měkkých a drobných masných výrobcích na organoleptické vlastnosti.

Influence skin emulsions in meat products on the organoleptic characteristics.
Abstract:
Kůžové emulze, které se přidávají do měkkých a drobných masných výrobků, zásadním způsobem ovlivňují organoleptické vlastnosti. Diplomová práce se zabývá způsobem jakým jsou masné výrobky ovlivňovány a jaké nejvhodnější procentuální zastoupení kůžových emulzí je v masných výrobcích pro spotřebitele nejpřijatelnější. Práce rozebírá i masné výrobky obecně. Především jejich složení, používané aditivní …more
Abstract:
Skin emulsions to be added to the soft and retail meat products substantially affect the organoleptic characteristics. This thesis addresses the way in which meat products are most affected and what percentage of skin emulsions meat products is most acceptable to consumers. The thesis also analyzes the meat products in general. In particular, their composition, additive used, as well as technology …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 5. 2011
Identifier: 22619

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

CHRVALOVÁ, Lucie. Vliv kůžových emulzí v měkkých a drobných masných výrobcích na organoleptické vlastnosti.. Zlín, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2011

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe