Bc. Lucie CHRVALOVÁ

Diplomová práce

Vliv kůžových emulzí v měkkých a drobných masných výrobcích na organoleptické vlastnosti.

Influence skin emulsions in meat products on the organoleptic characteristics.
Anotace:
Kůžové emulze, které se přidávají do měkkých a drobných masných výrobků, zásadním způsobem ovlivňují organoleptické vlastnosti. Diplomová práce se zabývá způsobem jakým jsou masné výrobky ovlivňovány a jaké nejvhodnější procentuální zastoupení kůžových emulzí je v masných výrobcích pro spotřebitele nejpřijatelnější. Práce rozebírá i masné výrobky obecně. Především jejich složení, používané aditivní …více
Abstract:
Skin emulsions to be added to the soft and retail meat products substantially affect the organoleptic characteristics. This thesis addresses the way in which meat products are most affected and what percentage of skin emulsions meat products is most acceptable to consumers. The thesis also analyzes the meat products in general. In particular, their composition, additive used, as well as technology …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2011
Identifikátor: 22619

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

CHRVALOVÁ, Lucie. Vliv kůžových emulzí v měkkých a drobných masných výrobcích na organoleptické vlastnosti.. Zlín, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe