Vliv kůžových emulzí v měkkých a drobných masných výrobcích na organoleptické vlastnosti. – Bc. Lucie CHRVALOVÁ
Bc. Lucie CHRVALOVÁ
Diplomová práce
Vliv kůžových emulzí v měkkých a drobných masných výrobcích na organoleptické vlastnosti.
Influence skin emulsions in meat products on the organoleptic characteristics.
Anotace:
Kůžové emulze, které se přidávají do měkkých a drobných masných výrobků, zásadním způsobem ovlivňují organoleptické vlastnosti. Diplomová práce se zabývá způsobem jakým jsou masné výrobky ovlivňovány a jaké nejvhodnější procentuální zastoupení kůžových emulzí je v masných výrobcích pro spotřebitele nejpřijatelnější. Práce rozebírá i masné výrobky obecně. Především jejich složení, používané aditivní …víceAbstract:
Skin emulsions to be added to the soft and retail meat products substantially affect the organoleptic characteristics. This thesis addresses the way in which meat products are most affected and what percentage of skin emulsions meat products is most acceptable to consumers. The thesis also analyzes the meat products in general. In particular, their composition, additive used, as well as technology …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2011
Identifikátor:
22619
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
CHRVALOVÁ, Lucie. \textit{Vliv kůžových emulzí v měkkých a drobných masných výrobcích na organoleptické vlastnosti.}. Online. Diplomová práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 2011. Dostupné z: https://theses.cz/id/2auoam/.
Jak správně citovat práci
CHRVALOVÁ, Lucie. Vliv kůžových emulzí v měkkých a drobných masných výrobcích na organoleptické vlastnosti.. Zlín, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Práce na příbuzné téma
-
Vliv zasušení a primárního opracování na konečné vlastnosti masného výrobku v kolagenním střívku, vyhodnocené v návaznosti na senzorickém hodnocení
Veronika Johnová -
Speciální masné výrobky
Natálie Komárková -
Vyhodnocení jakostních charakteristik a technologie výroby masného výrobku v závislosti na jeho obalu
Martina Pavlíková -
Drůbeží masné výrobky, technologie výroby, trh
Petr KOLÁŘ -
Technologie výroby tradičních vařených masných výrobků a požadavky na jejich jakost
Kristýna Klimšová -
Porovnání rozdílné technologie výroby trvanlivého tepelně opracovaného masného výrobku
Eliška Knoblochová -
Návrh učebního textu pro výuku odborného předmětu Hygiena a technologie potravin na středních školách
Radovan Jůzl -
Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků
Barbora Chytilová