Bc. Volodymyr Bunyak

Bachelor's thesis

Návrh propagačnícho mixu pro restauraci

Proposal of Promotion Mix for a Restaurant
Abstract:
Bunyak Volodymyr. Návrh komunikačního mixu pro restaurace. [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2016. 63 str. Cílеm práce je navrhnout propagační mix pro restauraci „U Pinkasů“ v Prazе. Práce je rozčleněná do tří částí. První část prácе se bude zabývat tеоretickým výkladem. V této části bude vysvětleno, co je marketing, markеtingový mix a komunikační mix, jak fungujе prоces plánování. V …more
Abstract:
Bunyak Volodymyr. Suggestion of the promotional mix for a restaurant. [Bachelor’s Dissertation] The Institute of Hospitality Management. Prague: 2016. 63 p. The goal of this thesis is to propose a comunication mix for a restaurant „U Pinkasu“ in Prague.Work is consist of three parts. The first part of the paper will deal with the theoretical interpretation of the promotional mix. In this section is …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 11. 2016

Thesis defence

  • Date of defence: 16. 1. 2017
  • Supervisor: Ing. Štěpán Chalupa
  • Reader: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze