Lucie Doležalová

Bachelor's thesis

Profesní sdružení a soutěže v gastronomii

Professional associations and competitions in gastronomy
Abstract:
Bakalářská práce se zaměřuje na profesní sdružení a soutěže v gastronomii. Cílem práce je zmapovat a zanalyzovat činnost vybraných sdružení v České republice se zaměřením na pořádání soutěží. V práci využívám z velké části metodu kompilace, tedy shromažďování informací z různých zdrojů. V teoretické části zpracovávám témata, která vycházejí z vlastního zaměření práce. Analytická část analyzuje veškeré …more
Abstract:
Bachelor´s Dissertation is focused on professional associations and competitions in gastronomy. The aim of the dissertation is to chart and analyze activities of selected associations in the Czech Republic with specialization to organize competitions. In the dissertation there is largely used a method of compilation that means to gather information from various sources. In theoretical part there are …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2016

Thesis defence

  • Date of defence: 6. 6. 2016
  • Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
  • Reader: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management