Kateřina ŠPAČKOVÁ

Bachelor's thesis

Káva bez kofeinu a senzorické hodnocení kávy.

Decaf Coffee and Sensory Evaluation
Abstract:
Tato bakalářská práce pojednává o senzorickém hodnocení kávy bez kofeinu a kávovin. Práce je rozdělena na dvě části. V teoretické části se zabývám historií kávy, dělením kávovníků, výrobou, zpracováním, složením a stručným popisem samotného významu slova senzorické hodnocení. V druhé části se pak věnuju senzorickým hodnocením káv bez kofeinu a kávovin. To nejen u celého praženého zrna, ale i vařené …more
Abstract:
The bachelor thesis is about sensory evaluation of decaffeinated coffee and coffee substituttes. The thesis is divided into two parts. The theoretical part deals with the history of coffee, division of the coffee trees, processing, assembling and short description of the meaning of the sensory evaluation. The second part devotes to sensory evaluation of decaffeinated coffee and coffee substitu-tes …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 8. 2012
Accessible from:: 13. 8. 2012

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Radmila Matějíčková

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

ŠPAČKOVÁ, Kateřina. Káva bez kofeinu a senzorické hodnocení kávy.. Kroměříž, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 13.8.2012

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 13. 8. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy